logo

Home

Projektet e realizuar nga Dekoll

Dekoll, emri i cilesise

Kompania Dekoll I ka fillesat e saj ne vitin 2015, nje investim I kompanise Brunes. Fabrika më moderne në Ballkan në saj të teknologjisë së fundit italiane të prodhimit, ku aktiviteti i Dekollit konsiston në prodhimin e materialeve të ndërtimit si: koll, grafiato, fino, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi etc. Me nje rritje te shpejte ne treg, Dekoll ka zgjeruar linjen e produkteve duke hedhur ne treg bojerat Pinto dhe duke nisur krijimin kompanise te re Pinto, dhe tashme me 2018 Dekoll zgjerohet akoma me shume duke hedhur ne treg produktin e polisterolit dhe duke shenuar krijimin e kompanise me te re Termax.

Emri juaj

Email (required)

Subjekti

Mesazhi

Na kontaktoni

Ne do jemi te lumtur te kontaktohemi nga ju

Nese jeni te interesuar per produkt, sherbim apo bashkepunim, stafi i Dekoll do te jete gjithmone ne sherbimin tuaj.

Te dhenat kontaktuese

Autostrada Durrës-Tiranë, km 5
Email: info@dekoll.al
Tel: (+355) 44 500 376
Cel: 069 60 66 656