KUSH JEMI NE

Dekoll sh.p.k. është një kompani e re e ndërtuar së fundmi, aktiviteti i së cilës konsiston në prodhimin e materialeve të ndërtimit si: koll, grafiato, fino, auto nivelant, suva mbushwse, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi. Kjo është fabrika më moderne në Ballkan në saj të teknologjisë së fundit italiane të prodhimit. Dekoll sh.p.k është një investim i Brunes sh.p.k, kompania distributore më e madhe dhe më prestigjioze e pllakave dhe mobiljeve me 20 vjet përvojë në tregun shqiptar, që zë mbi 30% të tregut në sektorin e shpërndarjes së pllakave.

AKTIVITETET E DEKOLL-IT

  • “Dekoll” inagurohet nga kryeministri i Shqipërisë Z. Edi Rama
  • Dekoll kontribon në rikonstruksionin e shkollës në Farkë
  • T – Mobile beson te kompanina Dekoll
  • Brunes dhe Dekoll sponsorizojnë pastrimin e plazheve në Shqipëri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *