Si të merrem me mykun në mure?

Myku, bakteret në mure është një nga problemet më të zakonshme që përballemi shpesh brënda shtëpive tona. Arsyet për mykun në tavan është kryesishte lagështia. Në përgjithësi një përqindje lagështie në një dhomë është e dëshirueshme sepse na bën të ndihemi më mirë. Problemi vjen kur nivelet e lagështisë janë më të mëdha se normaliteti dhe kështu kemi […]

READ ARTICLE

Ngrohtë në dimër dhe freskët në verë, ja pse duhet të zgjedhim termoizolimin

Shpesh termoizolimi i shtëpisë konsiderohet si një shpenzim i tepërt, diçka që kërkon shumë impenjim ose përbën luks. Kjo bindje mbetet e pabazuar në fakte dhe gati-gati është një mit, i cili përjashton një alternativë të sigurt, një sitl jetese moderne, të shëndetshme dhe tejet komode. Në fakt termoizolimi i shtëpisë përbën një nevojë primare […]

READ ARTICLE

Zbuloni trendin e ngjyrave për muret dhe si t’i bëni tuajat ato më cilësoret

Ka ardhur momenti t’i jepni një pamje origjinale ambienteve të shtëpisë apo biznesit tuaj? Ju pëlqejnë ngjyrat e veçanta? Nuk do të ishte aspak një ide e keqe nëse e nisni gjithçka duke lyer muret me ngjyrat më në trend dhe me bojëra cilësore. Një ngjyrë e zgjedhur mirë ka aftësinë të transformojë në mënyrë […]

READ ARTICLE