ANTIMOULD protect

Category:

Description

Anti-Mould Protect është një solucion larës kundra mikroorganizmave, që përdoret për përgatitjen e siperfaqeve para lyerjes. Ky solucion ka efikasitet kundër mikrobeve duke përfshirë organizmat vijuese: baktere, kërpudha, alga dhe myk duke parandaluar rizhvillimin e tyre. Pastrues perfekt për çdo tip muri, për brenda dhe jashtë, veçanërisht: kuzhina, banjo, dushe, garazhe, lavanderi, hapësirat midis pllakave dhe zona të tjera të predispozuara për tu mykur. I padjegshëm, me efektivitet të lartë dhe aromë të këndshme. Vret 99.9% të baktereve dhe viruseve.

Përgatitja e sipërfaqes për lyerje:
Desifektoni sipërfaqen e pastruar nga myku me Anti-Mould Cleaner. Aplikoni dy duar boje te përzier me Anti-Mould Protect.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ANTIMOULD protect”