Astar Akrilik

Astari Akrilik Pinto është një astar me viskozitet të lartë dhe me nje nuancë të lehtë blu, për mure me një lidhje të fortë dhe depërtim të lartë. Është pa erë, miqësor për përdoruesin dhe ambientin dhe për keto arsye rekomandohet për astarimin e sipërfaqjeve të brendshme dhe të jashtme. Është i përshtatshëm për parapërgatitjen e sipërfaqeve të reja të cilat do te lyhen me bojë plastike ose akrilike si suva, beton, tulla etj. Lidh dhe izolon siperfaqet poroze të lyera me gëlqere, hidromat, bojëra të cilësive të ulta duke siguruar një lidhje dhe shtrim të përsosur të bojës përfundimtare dhe një rritje të rendimentit të bojës përfundimtare 20%-30%.

Category:

Description

Astari Akrilik Pinto është një astar me viskozitet të lartë dhe me nje nuancë të lehtë blu, për mure me një lidhje të fortë dhe depërtim të lartë. Është pa erë, miqësor për përdoruesin dhe ambientin dhe për keto arsye rekomandohet për astarimin e sipërfaqjeve të brendshme dhe të jashtme. Është i përshtatshëm për parapërgatitjen e sipërfaqeve të reja të cilat do te lyhen me bojë plastike ose akrilike si suva, beton, tulla etj. Lidh dhe izolon siperfaqet poroze të lyera me gëlqere, hidromat, bojëra të cilësive të ulta duke siguruar një lidhje dhe shtrim të përsosur të bojës përfundimtare dhe një rritje të rendimentit të bojës përfundimtare 20%-30%.

Përgatitja e sipërfaqes për lyerje
Sipërfaqet duhet të jenë të pastra nga pluhuri, vajrat, bojrat e vjetra të ciflosura, myku dhe lagështira. Përdorni një dorë astar me hollimin e duhur dhe si bojë përfundimtare mbi këtë astar mund të përdorim çdo lloj boje plastike ose akrilike.

Pas përdorimit:
Pas përdorimit mbylleni mirë kutinë duke evituar kështu dëmtimet e masës së mbetur. Ruhet në vende të mbrojtura nga ngrica dhe ekspozimi në diell.

Këshilla dhe masa parandaluese për përdoruesit:
• Mbajeni larg kutinë nga fëmijët.

• Gjatë punës vishni uniformë mbrojtëse dhe dorashka.

• Vendi i punës duhet të jetë i ajërosur mirë.

• Lani duart sa herë që ndërprisni punën për pushim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Astar Akrilik”