Izopint

Izopint është një hidroizolues akrilik me cilësi tepër të lartë, i cili përfaqëson një zgjidhje ekonomike dhe të besueshme për izolim taracash, banjosh dhe bodrumesh. Jep rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve atmosferike (shiut, erës, stuhisë, ngricave dhe temperaturave të larta). Kjo rezistencë është falë sasisë së lartë të rezinës akrilike. Izopint është izoluesi i vetëm që jep mbulim të gjerë dhe rezistencë të lartë. Ka ngjitje të fuqishme dhe elasticitet shumë të mirë.Shfaq rezistencë nga temperaturat e larta, si dhe në acar, sepse ajo mbetet elastike në temperatura që variojnë nga 80°C deri edhe nën -15°C.

Category:

Description

Izopint është një hidroizolues akrilik me cilësi tepër të lartë, i cili përfaqëson një zgjidhje ekonomike dhe të besueshme për izolim taracash, banjosh dhe bodrumesh. Jep rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve atmosferike (shiut, erës, stuhisë, ngricave dhe temperaturave të larta). Kjo rezistencë është falë sasisë së lartë të rezinës akrilike. Izopint është izoluesi i vetëm që jep mbulim të gjerë dhe rezistencë të lartë. Ka ngjitje të fuqishme dhe elasticitet shumë të mirë.Shfaq rezistencë nga temperaturat e larta, si dhe në acar, sepse ajo mbetet elastike në temperatura që variojnë nga 80°C deri edhe nën -15°C.

Përgatitja e sipërfaqes për lyerje:
Sipërfaqet duhet të jenë të pastra nga pluhurat, vajrat, bojrat e vjetra të ciflosura, myku dhe lagështira. Për sipërfaqe të reja ose të niveluara aplikoni Astar Pintodur me bazë solventi të holluar me 20% solvent ose ASTAR AKRILIK të holluar me 30% ujë.

Pas përdorimit:
Pas përdorimit mbylleni mirë kutinë duke evituar kështu dëmtimet e masës së mbetur. Ruhet në vende të mbrojtura nga ngrica dhe ekspozimi në diell.

Këshilla dhe masa parandaluese për përdoruesit:
• Mbajeni larg kutinë nga fëmijët.

• Gjatë punës vishni uniformë mbrojtëse dhe dorashka.

• Vendi i punës duhet të jetë i ajërosur mirë.

• Lani duart sa herë që ndërprisni punën për pushim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Izopint”