Pintodur

PINTODUR është astar akrilik transparent me bazë solvent, i përshtatshëm për tu përdorur për sipërfaqe të jashtme, shumë poroze dhe për sipërfaqje të brendshme (p.sh sipërfaqe të stukuara, suva, stuko patinimi, çimento, tulla etj). Ky produkt depërton në poret e sipërfaqes, përforcon muret, i izolon ato dhe bën një lidhje të përsosur të bojës përfundimtare duke rritur rendimentin e saj deri në 30%. Përdoret dhe si astar për izolimin e taracave.

Përgatitja e sipërfaqes për lyerje:
Pastrojmë shumë mirë sipërfaqen nga pluhurat, vajrat, bojrat e vjetra te ciflosura, lagështira, myku dhe e gërryejmë lehtë me letër zmerile. Hollojmë 50-100% me tretës (W.S) dhe kjo varet nga lloji i sipërfaqes. Kur përdoret si astar për taracat rekomandohet të hollohet 20%-50%. Si bojë përfundimtare mund të përdorim çdo lloj boje plastike, akrilike, bojë fasade si dhe bojë per taracat ose hidroizolues.

Këshilla dhe masa parandaluese për përdoruesit:

• Produkt i ndezshëm

• I dëmshëm gjatë kontaktit me lëkurën

• I dëmshëm për organizmat ujorë, mund të ketë efekte anësore negative në mjedisin ujorRuani kutinë larg nga fëmijët • Pas kontaktit me lëkurën lani menjëherë me sapun dhe ujë.

• Përdoreni në vënde të aspiruara mirë

• Shmangni derdhjen në mjedis.

• Mos e zbrazni në rrjedha apo burime ujore.

Category:

Description

PINTODUR është astar akrilik transparent me bazë solvent, i përshtatshëm për tu përdorur për sipërfaqe të jashtme, shumë poroze dhe për sipërfaqje të brendshme (p.sh sipërfaqe të stukuara, suva, stuko patinimi, çimento, tulla etj). Ky produkt depërton në poret e sipërfaqes, përforcon muret, i izolon ato dhe bën një lidhje të përsosur të bojës përfundimtare duke rritur rendimentin e saj deri në 30%. Përdoret dhe si astar për izolimin e taracave.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pintodur”