Pintomix

Pigment i gatshëm për ngjyrosjen e bazave. Një mënyrë pigmentimi e përshtatshme për amator dhe profesionistë. Thjesht dhe shpejt duke u mbeshtetur ne 11 ngjyrat e katalogut të PINTOMIX-eve mund të krijoni gamën tuaj të ngjyrave siç i përshtatet mureve tuaja të veçanta. Pa pasur nevojë për makineri dhe pajisje të veçanta. Më lirë sepse nuk harxhojmë pigment duke qënë se mund të përdorim kombinime të veçanta me sasi të vogla.

Category:

Description

Pigment i gatshëm për ngjyrosjen e bazave. Një mënyrë pigmentimi e përshtatshme për amator dhe profesionistë. Thjesht dhe shpejt duke u mbeshtetur ne 11 ngjyrat e katalogut të PINTOMIX-eve mund të krijoni gamën tuaj të ngjyrave siç i përshtatet mureve tuaja të veçanta. Pa pasur nevojë për makineri dhe pajisje të veçanta. Më lirë sepse nuk harxhojmë pigment duke qënë se mund të përdorim kombinime të veçanta me sasi të vogla.

Ngjyrat:

Verdhë • Okër • Portokalli • Qeramikë • Rubin i errët • Violet • E kuqe • Bizele • Jeshile • Blu • E zezë

Pas përdorimit:
Pas përdorimit mbylleni mirë kutinë duke evituar kështu dëmtimet e masës së mbetur. Ruhet në vende të mbrojtura nga ngrica dhe ekspozimi në diell.

Këshilla dhe masa parandaluese për përdoruesit:
• Mbajeni larg kutinë nga fëmijët.

• Gjatë punës vishni uniformë mbrojtëse dhe dorashka.

• Vendi i punës duhet të jetë i ajërosur mirë.

• Lani duart sa herë që ndërprisni punën për pushim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pintomix”