Pintoplast Master

Bojë plastike e një cilësie të lartë për përdorim në ambjente të brendshme. Nuk zverdhet me kalimin e kohës dhe ruan ngjyrën për një kohë të gjatë. Ka bardhësi dhe mbulim të lartë sipas standarteve evropiane. Është e përshtatshme për sipërfaqe me beton, suva, pllaka zdrukthi, materiale asbest – çi
mentoje. E përshtatshme për ribojatisje të shpe shta profesionale. Ka rezistencë ndaj pastrimeve të shpeshta, rezistencë të larte ndaj fërkimeve ≥ 20000 cikle. Ngjyroset me të gjitha ngjyrat bazë dhe në një pafundësi ngjyrash me sistemin e ngjyrosjes.

Category:

Description

Bojë plastike e një cilësie të lartë për përdorim në ambjente të brendshme. Nuk zverdhet me kalimin e kohës dhe ruan ngjyrën për një kohë të gjatë. Ka bardhësi dhe mbulim të lartë sipas standarteve evropiane. Është e përshtatshme për sipërfaqe me beton, suva, pllaka zdrukthi, materiale asbest – çi
mentoje. E përshtatshme për ribojatisje të shpe shta profesionale. Ka rezistencë ndaj pastrimeve të shpeshta, rezistencë të larte ndaj fërkimeve ≥ 20000 cikle. Ngjyroset me të gjitha ngjyrat bazë dhe në një pafundësi ngjyrash me sistemin e ngjyrosjes.

Përgatitja e sipërfaqes për lyerje:
Sipërfaqet e reja suvaje ose betoni duhet të jenë të thata, të pastra nga pluhurat dhe të kenë kaluar të paktën 30-40 ditë nga ndërtimi i tyre. Pastrohet mirë sipërfaqja e përgatitur për lyerje nga çdo trup i huaj, vajra, graso, pluhur, bojra të vjetra dhe bëjmë në fillim astarimin e sipërfaqes.

ose ASTAR AKRILIK dhe dy duar PINTOPLAST MASTER. Për sipërfaqet e lyera me hidromat, gëlqere ose allçi dhe sipërfaqet e ndotura (tym duhani, blozë, lagështirë të vjetër) aplikoni 1 dorë ASTAR UNIVERSAL dhe dy duar PINTOPLAST MASTER.

Pas përdorimit:
Pas përdorimit mbylleni mirë kutinë duke evituar kështu dëmtimet e masës së mbetur. Ruhet në vende të mbrojtura nga ngrica dhe ekspozimi në diell.

Këshilla dhe masa parandaluese për përdoruesit:
• Mbajeni larg kutinë nga fëmijët.

• Gjatë punës vishni uniformë mbrojtëse dhe dorashka.

• Vendi i punës duhet të jetë i ajërosur mirë.

• Lani duart sa herë që ndërprisni punën për pushim

10

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pintoplast Master”