Pintoplast Professional

Pintoplast professional është bojë plastike për përdorim në ambiente të brendshme. E përshtatshme për sipërfaqe me suva, mure të patinuara, pllaka zdrukthi, materiale asbest – çimentoje. Gjithashtu shërben për ribojatisje të shpeshta profesionale dhe ka rezistencë ndaj pastrimeve . Ngjyroset me të gjitha ngjyrat bazë dhe në një pafundësi ngjyrash me sistemin e ngjyrosjes

Category:

Description

Pintoplast professional është bojë plastike për përdorim në ambiente të brendshme. E përshtatshme për sipërfaqe me suva, mure të patinuara, pllaka zdrukthi, materiale asbest – çimentoje. Gjithashtu shërben për ribojatisje të shpeshta profesionale dhe ka rezistencë ndaj pastrimeve . Ngjyroset me të gjitha ngjyrat bazë dhe në një pafundësi ngjyrash me sistemin e ngjyrosjes.

Përgatitja e sipërfaqes për lyerje:
Të pastrohet mirë sipërfaqja e përgatitur për lyerje nga çdo trup i huaj, vajra, graso, pluhur, bojra të vjetra dhe bëjmë në fillim astarimin e sipërfaqes.
– Për sipërfaqet e reja (beton, suva, mure të patinuara) aplikoni 1 dorë ASTAR UNIVERSAL ose ASTAR AKRYLIK dhe dy duar PINTOPLAST PROFESSIONAL. – Për sipërfaqet e lyera me (hidromat, gëlqere) dhe sipërfaqet e ndotura (tym duhani, blozë, lagështirë të vjetër) aplikoni 1 dorë ASTAR UNIVERSAL dhe dy duar PINTOPLAST PROFESSIONAL

Pas përdorimit:

Pas përdorimit mbylleni mirë kutinë duke evituar kështu dëmtimet e masës së mbetur. Ruhet në vende të mbrojtura nga ngrica dhe ekspozimi në diell.

Këshilla dhe masa parandaluese për përdoruesit:
• Mbajeni larg kutinë nga fëmijët.

• Gjatë punës vishni uniformë mbrojtëse dhe dorashka.

• Vendi i punës duhet të jetë i ajërosur mirë.

• Lani duart sa herë që ndërprisni punën për pushim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pintoplast Professional”