Pintrocyl Professional

Pintocryl Professional është bojë akrilike me bazë rezinë akrilike të posaçme për përdorim në ambiente të jashtme. Për shkak të kësaj përmbajtje është e përshtatshme për kushtet klimaterike të disfavorshme, ndotjeve atmosferike, alkaleve tek betoni dhe kohës, me një rezistencë të lartë kohore.
Gjithashtu aplikohet në sipërfaqe me beton, suva, pllaka zdrukthi, materiale asbest – çimentoje. Ofron aftësi mbuluese të madhe dhe bardhësi të veçantë

Category:

Description

Pintocryl Professional është bojë akrilike me bazë rezinë akrilike të posaçme për përdorim në ambiente të jashtme. Për shkak të kësaj përmbajtje është e përshtatshme për kushtet klimaterike të disfavorshme, ndotjeve atmosferike, alkaleve tek betoni dhe kohës, me një rezistencë të lartë kohore.
Gjithashtu aplikohet në sipërfaqe me beton, suva, pllaka zdrukthi, materiale asbest – çimentoje. Ofron aftësi mbuluese të madhe dhe bardhësi të veçantë.

Përgatitja e sipërfaqes për lyerje:
Pastrojeni mirë sipërfaqen e përgatitur për lyerje nga çdo trup i huaj, vajra, graso, pluhur, bojra të vjetra dhe bëjmë në fillim astarimin e sipërfaqes.
– Për sipërfaqet e reja (beton, suva) aplikoni 1 dorë ASTAR AKRILIK dhe dy duar PINTOCRYL PROFESSIONAL. – Për sipërfaqet e lyera me bojra të cilësisë së ulët dhe sipërfaqet e ndotura aplikoni 1 dorë ASTAR UNIVERSAL ose ASTAR AKRILIK dhe dy duar PINTOCRYL PROFESSIONAL.

Pas përdorimit:
Pas përdorimit mbylleni mirë kutinë duke evituar kështu dëmtimet e masës së mbetur. Ruhet në vende të mbrojtura nga ngrica dhe ekspozimi në diell.

Këshilla dhe masa parandaluese për përdoruesit:
• Mbajeni larg kutinë nga fëmijët.

• Gjatë punës vishni uniformë mbrojtëse dhe dorashka.

• Vendi i punës duhet të jetë i ajërosur mirë.

• Lani duart sa herë që ndërprisni punën për pushim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pintrocyl Professional”