Stucco Veneziano

Category:

Description

Stuko Veneciane është një bojë me bazë uji për sipërfaqe të brendshme, një produkt në formë paste, një teknike dekorative antike e përdorur për të realizuar sipërfaqe të lëmuara dhe me shkëlqim, të ngjashme me shkëlqimin e mermerit.
Produkti shfaqet i ndryshëm sa herë që aplikohet karakterizuar nga tone dhe efekte që varen kryesisht nga vetitë e ustait.
E disponueshme në 32 ngjyra.

Përgatitja e sipërfaqes për lyerje:
Eliminoni shtresat e vjetra të bojrave si tempera etj, hiqni pluhurin, niveloni parregullsitë e sipërfaqes me ultrafinish, krijoni lidhjen me një shtresë Astari Akrilik ose Universal.
Produkti aplikohet duke përdorur një mall inoxi.
Aplikoni 3 shtresa të produktit (2 shtresa bazë + 1 rifiniturë), duke lënë një kohë prej 5 orësh midis një shtrese dhe tjetrës vijuese.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stucco Veneziano”