Pse nuk duhet të injorojmë çështjen e cilësisë së ajrit të brendshëm?

Sot ne jemi gjithnjë e më shumë duke folur për një mënyrë jetese të shëndoshë dhe cilësinë e jetës, por a keni menduar ndonjëherë për cilësinë e ajrit që marrim frymë? Sipas hulumtimeve 90% prej nesh kalojnë shumicën e kohës në ambiente të mbyllura. Nëse e llogarisni kohën që kalojmë në shtëpinë, zyrën, makinën etj, atëherë do të kuptoni se sa afër është ky realitet.
Sindromi “ndërtimi i sëmurë”
Vazhdo Lexo “Pse nuk duhet të injorojmë çështjen e cilësisë së ajrit të brendshëm?”

Ngrohtë në dimër dhe freskët në verë, ja pse duhet të zgjedhim termoizolimin

Shpesh termoizolimi i shtëpisë konsiderohet si një shpenzim i tepërt, diçka që kërkon shumë impenjim ose përbën luks. Kjo bindje mbetet e pabazuar në fakte dhe gati-gati është një mit, i cili përjashton një alternativë të sigurt, një sitl jetese moderne, të shëndetshme dhe tejet komode. Në fakt termoizolimi i shtëpisë përbën një nevojë primare të gjithësecilit për të krijuar një klimë ideale brenda mureve të shtëpisë, me temperatura komode dhe konstante.

Vazhdo Lexo “Ngrohtë në dimër dhe freskët në verë, ja pse duhet të zgjedhim termoizolimin”

Gjithçka që duhet të dini për të shtruar pllakat “me forcat tuaja”

Pllakat janë një alternativë dhe ivestimi ideal për të veshur të gjitha sipërfaqet e shtëpisë, si për shembull dyshemetë apo muret e të gjitha dhomave. Të lehta për t’u montuar dhe tejet praktike për t’u mirëmbajtur, prej dekadash pllakat janë një nga llojet e veshjeve më të përhapura në të gjithë botën. Shumëllojshmëria e modeleve, rezistenca e lartë ndaj goditjeve. ndaj lagështirës apo ndaj temperaturave, janë vetëm disa nga arsyet kryesore pse pllakat janë aq shumë të preferuara nga të gjithë.

Vazhdo Lexo “Gjithçka që duhet të dini për të shtruar pllakat “me forcat tuaja””

Gjithçka që duhet të dini për të shtruar pllakat “me forcat tuaja”

Pllakat janë një alternativë dhe ivestimi ideal për të veshur të gjitha sipërfaqet e shtëpisë, si për shembull dyshemetë apo muret e të gjitha dhomave. Të lehta për t’u montuar dhe tejet praktike për t’u mirëmbajtur, prej dekadash pllakat janë një nga llojet e veshjeve më të përhapura në të gjithë botën. Shumëllojshmëria e modeleve, rezistenca e lartë ndaj goditjeve. ndaj lagështirës apo ndaj temperaturave, janë vetëm disa nga arsyet kryesore pse pllakat janë aq shumë të preferuara nga të gjithë. Vazhdo Lexo “Gjithçka që duhet të dini për të shtruar pllakat “me forcat tuaja””