Teknologjia moderne, cilësia e produkteve, kujdesi dhe mbrojtja e mjedisit, siguria e punonjësve dhe përmbushja e kërkesave të klientëve, vërtetohen nga çertifikimet dhe standartet që mban aktualisht Dekoll.

Dekoll është çertefikuar me ISO 9001:2008 që vërteton se ofron produkte që plotësojnë nevojat e klientëve në përputhje me standartet dhe rregullat ligjore dhe ka qëllim që të rrisë kënaqësinë e klientëve nëpërmjet aplikimit të një sistemi efektiv duke përfshirë edhe proçeset për përmirësim të vazhdueshëm.

Gjithashtu Dekoll ka marrë çertefikatë nga Green Building Council – SOCIO, që tregon angazhimin në mbrojtje të mjedisit dhe ofrimin e produkteve eco-building që janë shumë miqësore me mjedisin dhe shoqërinë.

  • ISO 9001:2008
  • Green Building Council – SOCIO