Dekoll sh.p.k është një kompani e re e ndërtuar së fundmi, aktiviteti i së cilës konsiston në prodhimin e materialeve të ndërtimit si: koll, grafiato, fino, auto nivelant, suva mbushwse, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi.
Kjo është fabrika më moderne në Ballkan në saj të teknologjisë së fundit italiane të prodhimit.
Dekoll sh.p.k është një investim i Brunes sh.p.k, kompania distributore më e madhe dhe më prestigjioze e pllakave dhe mobiljeve me 20 vjet përvojë në tregun shqiptar, që zë mbi 30% të tregut në sektorin e shpërndarjes së pllakave. Ajo disponon një rrjet prej 8 dyqanesh të vendosur në të gjithë Shqipërinë.
Dekoll sh.p.k me një kapacitet prodhimi 30 ton në orë dhe një sipërfaqe prej 12 000 m², synon të bëhet kompania udhëheqëse në prodhimin e materialeve të parapërgatitura të ndërtimit në tregun shqiptar, duke përmbushur nevojat e klientëve dhe partnerëve me një gamë të gjërë të produkteve cilësore. Gjithashtu Dekoll synon zgjerimin në tregjet ndërkombëtare duke eksportuar produktet Made in Albania me standarde europiane.

Pergjegjesia Sociale

pergjegjesia sociale

Misioni dhe Vizioni

mision.vizion

Teknologjia

homepage.produktet

Trajnimet

shkolla-2