ndertimi_baner


Kompania Dekoll mori pjesë në Panairin e Ndërtimit 2016, i cili u zhvillua në Pallatin e Kongreseve nga data 15-17 prill.

Dekoll ishte më pranë klientëve të tij duke ju ofruar zgjidhje kërkesave dhe nevojave të tyre.

Brunes, Dekoll dhe Pinto ofrojnë gjithcka që i duhet një shtëpie!.