dekoll_prim

Me datë 06.05.2015 bëhet inagurimi i kompanisë Dekoll, një nga kompanitë më moderne në Ballkan në prodhimin e materialeve të ndërtimit. Në inagurimin e saj, merr pjesë edhe kryeministri i Shqipërisë Z. Edi Rama, i cili njihet me ambientet e kompanisë, me kontributin që Dekoll jep në zhvillimin ekonomik dhe me mundësitë që ofron për të gjithë të rinjtë shqiptarë. Kryeministri vlerëson kompaninë dhe produktet e saj me 5 yje.