Tmobile-1


Gjigandët gjermanë me një fushatë super promocionale, ndërtuan një mini Europë te sheshi Nënë Tereza. Ata besuan te Dekoll duke përdorur produktet tona për të ndërtuar statujat. Teksa shëtisim nëpër këtë mini-qytet të gdhendur me aq mjeshtëri, krahas bukurive vëmë re dhe cilësinë e strukturave që u ndërtuan më produktet tona.